Horel Mercedes, výzva pre svedkov-poškodených

05.05.2005 Celý región

Požiar vozidla:\r\nDnes v čase od 2.00 do 2.30 hod došlo k požiaru os. mot. vozidla zn. Mercedes Benz CLK, s prešovským evidenčným číslom, ktoré bolo zaparkova...
Požiar vozidla:
Dnes v čase od 2.00 do 2.30 hod došlo k požiaru os. mot. vozidla zn. Mercedes Benz CLK, s prešovským evidenčným číslom, ktoré bolo zaparkované na švábskej ulici v Prešove. Požiar uhasili príslušníci HaZZ v Prešove.

Majiteľovi vozidla, 46 ročnému Prešovčanovi bola spôsobená škoda cca 600 000. - SK. Zisťovateľ príčin požiarov HaZZ Prešov nevylúčil úmyselné založenie požiaru. O prípade boli vyrozumení experti Kriminalisticko expertízneho ústavu v Košiciach. Požiar vozidla naďalej preveruje OO PZ Prešov-juh.

Výzva pre svedkov – poškodených:
Obraciame sa na všetkých svedkov – poškodených výbuchu pri obchodnom centre JADRAN, ku ktorému došlo koncom roku 2004 v Bratislave na Nevädzovej ulici. Pri výbuchu došlo k vážnemu ublíženiu na zdraví a k materiálnym škodám.
Nie všetci svedkovia – poškodení sa nakontaktovali na políciu. Obraciame sa preto na všetkých svedkov – poškodených, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 09610 52 137 a zanechali odkaz, svoje meno, priezvisko, adresu, prípadne telefónne číslo, aby sa na nich mohli nakontaktovať príslušníci polície.
Vzhľadom na to, že je potrebné v určitom časovom limite vyčísliť všetky škody ( aj ujmu na zdraví, aj ujmu na majetku) odporúčame všetkým svedkom – poškodeným, aby sa čo najskôr vo vlastnom záujme nakontaktovali na políciu.
Informácie s kontaktom budú aj na internetovej stránke Ministerstva vnútra SR www.minv.sk. Poškodení - svedkovia sa môžu prípadne prihlásiť aj na e-mail bujnakov@minv.sk.
 

Vyberte región

mark